Dit ben ik ....

 

Patricia. 40-something. Mama van twee schatten. Fotograaf. Moestuinliefhebber (iemand een courgetje?). Tweedehandsfan in hart en nieren, geen kringwinkel is mij onbekend.

Een zwak voor zwart-witfoto's...en foto's tout court.

Als klein meisje haalde ik telkens opnieuw de blikken doos van de kast bij mijn grootouders. Daarin zaten de vergeelde zwart-foto's van pépé bij het leger, mémé als baby bij de zusters, hen als pasgetrouwd stel... Zo nestelde ik me even in hun geschiedenis, hun verhaal...

Ook bij mijn ouders kon ik uren en uren door alle fotoboeken van ons gezin bladeren en herinneringen ophalen. De fascinatie is nooit weggegaan. Nu fotografeer ik ons verhaal, dat van mijn gezin...

...En dit is mijn clan !

 

Fia. De oudste. 7 jaar, bijna 8. Dromer. Kunstenares in wording. Kattenaddict in hart en nieren.

 

Maj. De jongste. Vier jaar, bijna vijf " Dat is een handje vol, mama!". Acrobaat van de familie. Stiekeme snoepkastplunderaar. Eigenares van een bulderende lach en een o zo mooie krullenbos (die op haar vraag waarschijnlijk gekortwiekt zal worden als ze zelf haar haar zal moeten kammen. Geduld? hmm, nah, niet echt ;))

 

Last but not least... Pieter. Mijn man (ook al zijn we niet getrouwd, nope, geen trouwers hier, but never say never). Architect. Handy Man van dienst en superstuntpapa.

 

 

Dit is mijn gezin in een notendop...En wie ben jij?

 

Ik kijk er naar uit om jullie verhaal in beeld te brengen!

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.