Een day in the life reportage? De max!

DAY IN THE WHAT?

 

Misschien heb je nog nooit gehoord van een Day in the Life reportage? Trust me, dit is de méést relaxte reportage die je je maar kan inbeelden. Geen geposeer, geen stress over 'snottebellen en koppige buien', geen stijve geforceerde houdingen.... . Niks van dat alles.

 

Maar... wat is het dan wel?

"WAUW! Super, zalige foto's!

Het was echt een hele leuke namiddag, en de kindjes vonden het ook tof. Heel naturelle foto's. Echt het leven zoals het is!"

 

Sim en Evy, ouders van Jesse & Julot

Echte momenten met echte emoties: FOTO’s om te koesteren!

 

Ik kom bij jullie thuis langs en leg het dagdagelijkse leven vast. In al zijn schoonheid. Geen onwennig geposeer, maar echte momenten met echte emoties!

 

De tijd gaat zo snel - cliché o cliché. Voor je het weet zijn die baby's kleuters en die kleuters pubers (waar je dan ook weer slapeloze nachten van hebt ;)).

 

Laat die momentjes samen nu vastleggen in een pure gezinsreportage. Zo kan je je later de gekke bekken, mijmerende blikken en plakkerige knuffels weer probleemloos voor de geest halen.

 

Samen spelen, de kippen eten geven, verhaaltje lezen bij het slapen gaan, enz... . Allemaal momenten om te koesteren. Ik geef die met plezier weer in het verhaal van jullie gezin.

En no worries, als je dat wenst, maken we even tijd voor ook enkele geposeerde foto's.

 

Dit zijn herinneringen om te koesteren! Foto's die je elke dag opnieuw wilt (kunnen) bekijken. Daarom komt deze reportage sowieso met een album. Fijn om samen met de kinderen te kijken naar hun fratsen. En handig om eens mee te nemen bij de grootouders.

 

Tarieven Day in the Life reportage

 

Een Day in the Life reportage heb je al vanaf 595 €.

 

Hiervoor krijg je :

  • Twee uur fotoreportage
  • Min. 50 à 60-tal geselecteerde, bewerkte beelden (kleur of zwart-wit) in hoge resolutie via een online galerij te downloaden
  • Een slideshow van de mooiste beelden
  • De eerste 20 km verplaatsing is inbegrepen, daarna komt er 0,40€/km bij.
  • Een prachtig linnen album van 20 X 15 cm met 10 pagina's, met jullie mooiste beelden, door mij geselecteerd.

Extra :

  • Een uur extra fotografie aan 125€/u.
  • Prints en andere albums verkrijgbaar op aanvraag

Deze reportages zijn geschikt voor gezinnen met één kind of een busje vol, gezinnen met een baby'tje (niks zo leuk als die eerste momentjes samen vastleggen, dit kan zowel in het ziekenhuis als thuis),.. of jullie samen met de hond, waarom niet? Ook een fijn cadeau om aan de grootouders te geven : Quality-time met de kleinkinderen op het moment zelf en telkens weer nagenieten bij het bekijken van de foto's, win-win!

ENKELE VOORBEELDEN VAN DAY IN THE LIFE REPORTAGES

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.